top of page

DIENSTEN

Bij Schildersbedrijf Wilbers kunt u terecht voor uiteenlopende werkzaamheden, waarbij duurzaam, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Van ons mag u verwachten dat we goed opgeleide professionals inzetten en de beste materialen gebruiken. De meeste disciplines voor het uitvoeren van onderhoud en binnenafwerking van vastgoed hebben wij zelf in eigen huis. Zo niet, dan werken we met vaste geselecteerde partners, zodat de communicatie, planning en logistiek goed verlopen. De opdrachtgever behoudt hierbij dan ook één aanspreekpunt!

SCHILDERWERK INTERIEUR & EXTERIEUR

Goed onderhoud is overhouden. Het kiezen van de juiste kwaliteit verf is bepalend voor de hechting, levensduur en uitstraling. De keuze van een geschikte kleur beïnvloed de sfeer en woonplezier. Een pand dat goed in de verf staat maakt dat u zich prettig voelt. We helpen u graag een juiste keuze te maken.

BEGLAZING & 24 UURS GLASSCHADE SERVICE

Bent u op zoek naar een glaszetter of een specialist in glasherstel in of regio van Helmond?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

BEHANGEN

Particuliere en zakelijk klanten hebben een uitgebreide keuze uit een gevarieerd scala aan soorten behang en wandbekledingen.

Please reload

KLEUR- & VERFTECHNISCH ADVIES

Kleur wordt steeds belangrijker, want kleur leidt tot beleving. Zowel de particuliere opdrachtgever als opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw onderkennen steeds meer het effect van kleur. De particulier vraagt om schilderwerk volgens de laatste kleurtrends. De zakelijke markt vraagt om kleuren die leiden tot een gevoel van welzijn, comfort en ontspanning voor allerlei gebruikers van de ruimten.

ONDERHOUD & PROJECTBEGELEIDING

Wij kregen steeds meer de vraag van voornamelijk particulieren klanten of we geen goede stukadoor, timmerman, elektromonteur of stoffeerder wisten. Uit deze terugkerende vraag is onze extra dienst ontstaan en met succes.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Het is lastig om een uitspraak te doen over de levensduur van schilderwerk, omdat het afhankelijk is van meerdere factoren: weersomstandigheden, invloeden van buitenaf (zoals fijnstof), kleurkeuze, ondergrond en gebruiksintensiteit.

Please reload

bottom of page